2sd (2 Sign & Design)

Logo Stichting Saina Hope

Het logo van Stichting Saina Hope is ontworpen en gerealiseerd door 2sd (2 Sign & Design) Nico Kanters

Site Stichting Saina Hope

2MC (2 Manage Content), een WYSIWYG Content Management System made by 2sd.nl (2 Sign & Design)

Ook de website van Stichting Saina Hope is ontworpen en gerealiseerd door 2sd (2 Sign & Design) Nico Kanters.

Geheel voorzien van 2MC (2 Manage Content) een, in eigen beheer (op basis van Contao) ontwikkeld, zeer uitgebreid CMS (Content Management Systeem)

Waarom ?

Ik ken Jetteke al wat langer en heb het genoegen gehad haar in 2012 te vergezellen op haar reis naar Kenia.

Alwaar ik persoonlijk kennis heb gemaakt met de docenten, het schoolbestuur en uiteraard ook de kinderen van en op Saina Primary School. Ik was zeer onder de indruk van de gastvrijheid van een ieder afzonderlijk, alsook in het algemeen van iedereen die in Kenia op mijn pad is gekomen.

Veel bewondering en respect heb ik voor Mrs. Fatuma Kanchori, wie helaas inmiddels is overleden.
Ik ben haar en haar hele gezin zeer dankbaar voor alle gastvrijheid en vriendschap waar ik met volle teugen van heb mogen genieten tijdens mijn verblijf in Kenia, als ook nog tot op heden (al is het dan middels Facebook).

Ik draag zowel Saina Primary School als ook Stichting Saina Hope een warm hart toe, dat is tevens de reden waarvoor ik (naast het sponsoren in de vorm van een maandelijkse financiële bijdrage en mijn persoonlijke inzet tijdens mijn verblijf in Kenia) mij belangenloos heb willen inzetten voor dit goede initiatief.

Ik hoop dat deze site veel mensen er toe gaat bewegen om Stichting Saina Hope te steunen, ik kan u verzekeren dat het u persoonlijk in iederegeval een goed gevoel oplevert.

Graag wil ik afsluiten met iedereen veel succes te wensen en de hoop uitspreken dat we samen er voor kunnen zorgen dat met name de kinderen in Kenia een betere toekomst gaan krijgen.

 

Nico Kanters